Menu
Košarica
UVJETI I ODREDBE WEB STRANICE

DOBRODOŠLI NA Enveseur sl. UVJETE I ODREDBE KORIŠTENJA WEB STRANICE. OVI UVJETI I ODREDBE ODNOSE SE NA KORIŠTENJE OVE WEB STRANICE NA https://www.omotnice.hr/. PRISTUPANJEM OVOJ WEB STRANICI I/ILI NARUČIVANJEM, PRISTAJETE BITI OBAVEZANI OVIM UVJETIMA I ODREDBAMA.

UPOTREBA OVE WEB STRANICE UKAZUJE NA TO DA PRIHVAĆATE OVE UVJETE BEZ OBZIRA JESTE LI SE REGISTRIRALI KOD NAS ILI NARUČILI OD NAS. AKO NE PRIHVAĆATE OVE UVJETE, NEMOJTE KORISTITI OVU WEB STRANICU.

Web stranicu www.omotnice.hr upravlja:
Enveseur sl., tvrtka registrirana u Španjolskoj, sa sjedištem na adresi Carrer Avinyonet 6, Vilafranca del Penedès, 08720, Barcelona, Španjolska

Tvrtka registrirana u Španjolskoj pod brojem B66856618.


Naši kontakt podaci su sljedeći:
Adresa sjedišta:
Enveseur sl
Carrer Avinyonet 6
Vilafranca del Penedès
08720
Barcelona
Španjolska

Opća e-pošta: sluzbazakorisnike@omotnice.hr
Broj telefona: +34 669 392 628


1. UVOD

1.1 Možete pristupiti većini dijelova ove web stranice bez registracije. Određeni dijelovi ove web stranice dostupni su samo ako se registrirate.
1.2 Možemo povremeno mijenjati ove uvjete i odredbe ažuriranjem ovog objavljivanja. Trebali biste povremeno provjeravati ovu web stranicu kako biste pregledali tada važeće uvjete i odredbe, jer su obvezujući za vas. Određene odredbe ovih uvjeta i odredbi mogu biti zamijenjene izričito označenim zakonskim obavijestima ili uvjetima koji se nalaze na određenim stranicama ove web stranice. Ako ne želite prihvatiti nove uvjete i odredbe nakon što smo dali obavijest, nemojte nastavljati koristiti ovu web stranicu.

2. NARUČIVANJE OD NAS

2.1 Smatrat će se da ste kod nas naručili putem našeg online procesa za odjavu. Kao dio našeg postupka odjave, dobit ćete priliku provjeriti svoju narudžbu i ispraviti eventualne pogreške. Poslat ćemo vam potvrdu o narudžbi u kojoj će biti navedeni proizvodi koje ste naručili.
2.2 Naša prihvaćanja narudžbe dolazi kada pošaljemo narudžbu. Kada pošaljemo narudžbu, sklopit će se ugovor o kupnji čak i ako je vaša uplata odmah obrađena, osim ako vam nismo obavijestili da ne prihvaćamo vašu narudžbu ili ste otkazali svoju narudžbu.
2.3 Možemo odbiti prihvatiti narudžbu:
(a) ako roba nije dostupna;
(b) ako ne možemo dobiti odobrenje za vašu uplatu;
(c) ako je došlo do pogreške u cijeni ili opisu proizvoda; ili
(d) ako ne ispunjavate bilo koje uvjete za koje smo utvrdili u našim uvjetima i odredbama.

3. CIJENE

3.1 Sve cijene ne uključuju PDV, ali ćemo PDV prikazati odvojeno i uključiti ga u ukupnu cijenu.
3.2 Gdje zasebno naplaćujemo pakiranje, prijevoz, osiguranje i druge relevantne troškove, prikladne stope navedene su u našoj određenoj strukturi cijena koja je prikazana na drugom mjestu na ovoj web stranici.
3.3 Naše cijene se povremeno pregledavaju bez prethodne najave.

4. POLITIKA OTKAZIVANJA I POVRATA

4.1 Ako želite otkazati narudžbu:
(a) možete nam to javiti putem e-pošte na sales@enveseur.es prije nego što vam pošaljemo robu; ili
(b) ako je roba već poslana vama, možete nam je vratiti u skladu s odredbama u stavku 4.2 u nastavku.
4.2 Možete vratiti robu koju ste naručili iz bilo kojeg razloga u bilo koje vrijeme u roku od 14 dana od primitka za puni povrat novca ili zamjenu. Troškovi povratka robe snose vi.
4.3 Po prvoditi robe dati ćemo vam puni povrat plaćenog iznosa ili zamjenski kredit prema potrebi.
4.4 Prava na povrat robe koje se odnose na stavak 4.3 neće se primjenjivati u sljedećim slučajevima:
u slučaju da je proizvod korišten
na bilo koje proizvode koje smo izradili ili prilagodili posebno za vas

Odredbe stavka 4.4 ne utječu na vaša zakonska prava.

5. LICENCA

5.1 Dopušteno je ispisivanje i preuzimanje izvadaka s ove web stranice za vašu osobnu upotrebu na sljedećoj osnovi:
(a) nijedan dokument ili povezani grafički prikazi na ovoj web stranici ne smiju se mijenjati na bilo koji način;
(b) grafički prikazi na ovoj web stranici ne smiju se koristiti zasebno od pratećeg teksta; i
(c) svi naši autorski i trgovački znakovi i ova dozvola moraju se pojaviti u svim kopijama.
5.2 Osim ako nije drugačije navedeno, autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva na svim materijalima na ovoj web stranici (uključujući, bez ograničenja, fotografije i grafičke slike) vlasništvo su nas ili naših licencora. U svrhu ovih uvjeta i odredbi, svaka upotreba izvadaka s ove web stranice koja nije u skladu sa stavkom 5.1 iznad za bilo koju svrhu zabranjena je. Ako prekršite bilo koju odredbu ovih uvjeta i odredbi, vaša dozvola za korištenje ove web stranice automatski prestaje i odmah morate uništiti bilo koje preuzete ili ispisane izvatke s ove web stranice.
5.3 Osobito stavku 5.1, nijedan dio ove web stranice ne smije se reproducirati ili pohranjivati na bilo kojoj drugoj web stranici niti se uključiti u bilo koji javni ili privatni elektronički sustav ili uslugu bez našeg prethodnog pismenog odobrenja.
5.4 Sva prava koja nisu izričito dodijeljena ovim uvjetima su rezervirana.

6. PRISTUP USLUGAMA
6.1 Iako se trudimo osigurati da je ova web stranica normalno dostupna 24 sata dnevno, nećemo biti odgovorni ako ova web stranica iz bilo kojeg razloga nije dostupna u bilo koje vrijeme ili za bilo koje razdoblje.
6.2 Pristup ovoj web stranici može se privremeno obustaviti bez obavijesti u slučaju kvara sustava, održavanja ili popravka ili iz drugih razloga izvan naše kontrole.

7. MATERIJAL ZA POSJETITELJE I PONAŠANJE
7.1 Osobni identifikacijski podaci, koji su obuhvaćeni Pravilima o privatnosti, svi materijali koje prenosite ili objavljujete na ovoj web stranici smatrat će se ne povjerljivima i ne vlasničkima. Mi nemamo obveze prema takvim materijalima. Mi i naši nominiranci bit ćemo slobodni kopirati, otkriti, distribuirati, uključiti i na druge načine koristiti takav materijal i sve podatke, slike, zvukove, tekst i druge stvari uključene u njega u bilo koje i sve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.
7.2 Zabranjeno je postavljanje ili prijenos bilo kojeg materijala na ovoj web stranici koji:
(a) je prijeteći, klevetnički, nemoralan, nepristojan, seditiozan, uvredljiv, pornografski, zlostavljački, koji može poticati rasnu mržnju, diskriminirajući, prijeteći, skandalozan, upaljiv, bogohulan, koji krši povjerljivost, krši privatnost ili može uzrokovati neugodu ili smetnju;
(b) za koji niste dobili sve potrebne licence i/ili odobrenja;
(c) koji čini ili potiče ponašanje koje bi se smatralo kaznenim djelom, stvaranjem građanske odgovornosti ili na drugi način suprotnim zakonu ili krši prava bilo kojeg trećeg lica, u Španjolskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji; ili
(d) koji je tehnički štetan (uključujući, bez ograničenja, računalne viruse, logičke bombe, trojanske konje, crve, štetne komponente, oštećene podatke ili drugi zlonamjerni softver ili štetne podatke).
7.3 Ne smijete zloupotrijebiti web stranicu (uključujući, bez ograničenja, hakiranje).
7.4 U potpunosti ćemo surađivati s nadležnim tijelima za provedbu zakona ili sudskim nalogom koji zahtijevaju ili nas usmjeravaju da otkrijemo identitet ili lociramo osobu koja objavljuje materijal koji krši odredbe članaka 7.2 ili 7.3.

8. POVEZNICE S DRUGIM WEB STRANICAMA I SA DRUGIH WEB STRANICA

8.1 Poveznice na web stranice trećih strana na ovoj web stranici pružaju se isključivo radi vaše praktičnosti. Ako koristite te poveznice, napuštate ovu web stranicu. Nismo pregledali sve te web stranice trećih strana i nemamo nadzor nad njima, niti smo odgovorni za te web stranice ili njihov sadržaj ili dostupnost. Stoga ne podržavamo niti dajemo nikakva jamstva o njima, ni o materijalu koji se tamo nalazi, ni o rezultatima koji mogu proizaći iz njihove upotrebe. Ako odlučite pristupiti bilo kojoj web stranici treće strane povezanoj s ovom web stranicom, to činite potpuno na vlastiti rizik.
8.2 Ako želite uspostaviti poveznicu s ovom web stranicom, možete to učiniti samo na temelju da povezujete, ali ne replicirate, početnu stranicu ove web stranice, i pod sljedećim uvjetima:
(a) ne uklanjate, izobličujete niti na bilo koji drugi način mijenjate veličinu ili izgled logotipa Enveseur sl.;
(b) ne stvarate okvir ili bilo koje drugo okruženje preglednika ili rubno okruženje oko ove web stranice;
(c) na bilo koji način ne implicirate da odobravamo bilo koje proizvode ili usluge osim vlastitih;
(d) ne izobličujete vaš odnos s nama niti pružate druge lažne informacije o nama;
(e) ne koristite bilo koji trgovački znak Enveseur sl. prikazan na ovoj web stranici bez našeg izričitog pisanog odobrenja;
(f) ne povezujete sa web stranice koja nije u vašem vlasništvu; i
(g) vaša web stranica ne sadrži sadržaj koji je neukusan, uvredljiv ili kontroverzan, krši bilo koja prava intelektualnog vlasništva ili druga prava bilo koje druge osobe ili na bilo koji drugi način ne poštuje sve primjenjive zakone i propise.
Izričito zadržavamo pravo povlačenja prava dodijeljenih u ovom članku 8.2 u slučaju kršenja ovih uvjeta i poduzimanja bilo kojih mjera koje smatramo prikladnima.
8.3 U potpunosti ćete nas osloboditi odgovornosti za svaku štetu ili gubitak koji mi ili bilo koja od naših grupnih tvrtki možemo pretrpjeti kao rezultat vašeg kršenja članka 8.2.


9. REGISTRACIJA

9.1 Da biste se registrirali na www.omotnice.hr, morate biti stariji od osamnaest godina.
9.2 Svaka registracija odnosi se samo na jednog korisnika. Ne dopuštamo vam dijeljenje korisničkog imena i lozinke s drugim osobama niti s više korisnika na mreži.
9.3 Odgovornost za sigurnost izdanih lozinki leži na vama, a ako znate ili sumnjate da netko drugi zna vašu lozinku, odmah nas kontaktirajte.
9.4 Možemo odmah suspendirati ili otkazati vašu registraciju prema našem razumnom nahođenju ili ako prekršite bilo koju od svojih obveza prema ovim uvjetima i odredbama.

10. ODRIČANJE

10.1 Iako se trudimo osigurati da su informacije na ovoj web stranici ispravne, ne jamčimo točnost i potpunost materijala na ovoj web stranici. Možemo mijenjati materijal na ovoj web stranici, kao i proizvode i cijene opisane na njoj, u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Materijal na ovoj web stranici može biti zastario i ne preuzimamo obvezu ažuriranja takvog materijala.
10.2 Materijal na ovoj web stranici pružen je "kakav jest" bez ikakvih uvjeta, jamstava ili drugih uvjeta. Sukladno tome, u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom, pružamo vam ovu web stranicu na temeljuda izuzmemo sve prikaze, jamstva, uvjete i druge uvjete (uključujući, bez ograničenja, uvjete koji su implicitno propisani zakonom o zadovoljavajućoj kvaliteti, prikladnosti za određenu svrhu i korištenje razumne brige i stručnosti) koji bi inače mogli imati učinak u vezi s ovom web stranicom.

11. ODGOVORNOST

11.1 Mi, bilo koja druga strana (bilo da su uključene u stvaranje, proizvodnju, održavanje ili isporuku ove web stranice) i bilo koja od naših grupnih tvrtki, kao i dužnosnici, direktori, zaposlenici, dioničari ili agenti bilo koje od njih, isključujemo svu odgovornost za bilo koju vrstu gubitka ili štete koja može proizaći vama ili trećoj strani (uključujući, bez ograničenja, bilo koji izravni, neizravni, kazneni ili posljedični gubitak ili štetu, ili bilo koji gubitak dohotka, profita, ugleda, podataka, ugovora, upotrebe novca ili gubitak ili štetu koja proizlazi iz ili je na bilo koji način povezana s prekidom poslovanja, bez obzira na to da li je u pitanju delikt (uključujući, bez ograničenja, nemar), ugovor ili na bilo koji drugi način) u vezi s ovom web stranicom na bilo koji način ili u vezi s korištenjem, nemogućnosti korištenja ili rezultatima korištenja ove web stranice, bilo kojih web stranica povezanih s ovom web stranicom ili materijala na takvim web stranicama, uključujući, ali ne ograničavajući se na gubitak ili štetu zbog virusa koji mogu zaraziti vašu računalnu opremu, softver, podatke ili drugo vlasništvo zbog pristupa, korištenja ili pregledavanja ove web stranice ili preuzimanja bilo kojeg materijala s ove web stranice ili bilo koje web stranice povezane s ovom web stranicom.
11.2 Ništa u ovim uvjetima i odredbama neće isključiti ili ograničiti našu odgovornost za (i) smrt ili tjelesne ozljede prouzročene nemarom (kako je definiran Zakonom o nepoštenim ugovornim uvjetima iz 1977.); (ii) prijevaru; (iii) prikazivanje bitne činjenice; ili (iv) bilo koju odgovornost koja ne može biti isključena ili ograničena prema primjenjivom pravu.
11.3 Ako korištenje materijala na ovoj web stranici rezultira potrebom za servisiranjem, popravkom ili ispravkom opreme, softvera ili podataka, snosite sve troškove toga.
11.4 Suglasni ste u potpunosti nas obeštetiti, braniti i držati nas, naše dužnosnike, direktore, zaposlenike i agente bezazlenima od svih zahtjeva, odgovornosti, šteta, gubitaka, troškova (uključujući razumne pravne troškove) koji proizlaze iz bilo kojeg kršenja uvjeta i odredbi od strane vas ili vaše korištenje ove web stranice ili korištenje od strane bilo koje druge osobe koja koristi vaše registracijske podatke.

12. PRAVO I NADLEŽNOST

12.1 Ovi uvjeti i odredbe uređuju se i tumače u skladu sa španjolskim zakonom. Sporovi koji proizlaze u vezi s ovim uvjetima i odredbama podliježu isključivoj nadležnosti španjolskih sudova.
12.2 Ne jamčimo da su materijali/proizvodi koji se prodaju na web stranici primjereni ili dostupni za upotrebu izvan Španjolske. Zabranjen je pristup web stranici s područja gdje je njen sadržaj ilegalan ili nezakonit. Ako pristupate ovoj web stranici s lokacija izvan Španjolske, to činite na vlastiti rizik i odgovorni ste za usklađivanje s lokalnim zakonima.

13. RAZNO

13.1 Ne smijete dodjeljivati, sublicencirati ili na drugi način prenositi bilo koja od svojih prava prema ovim uvjetima i odredbama.
13.2 Ako bilo koji odredba ovih uvjeta i odredbi bude proglašena nevažećom od strane bilo kojeg suda nadležne jurisdikcije, nevažećnost te odredbe neće utjecati na valjanost preostalih odredbi koje će i dalje imati punu snagu i učinak.
13.3 Samo strane ovih uvjeta i odredbi mogu tražiti provođenje istih sukladno Zakonu o ugovorima (prava trećih strana) djelovati 1999.