Menu
Košarica

TISKANE OMOTNICE

Tiskane omotnice

Zahvaljujući novom tiskarskom stroju sada možemo ponuditi digitalni tisak na širi izbor proizvoda i materijala: omotnice s koncem i šarenicama, jastučaste kutijice, bijele i smeđe mjehurićaste vrećice, pakiranje za poštu, kapacitete za knjige, vinske kutije, smeđe omotače za knjige, šarene kraft mjehurićaste vrećice, vrećice za nošenje i mnoge druge. Ako tražite manju seriju ili personalizaciju, digitalni tisak je rješenje.

DIGITALNI TISK

LITHO TISAK

Digitalni tisk

Tražite najnoviju tehnologiju pretiska koja će potpuno promijeniti način na koji reklamirate svoje poslovanje?

Konkurentno cijenjen, visokokvalitetni CMYK digitalni tisak sada vam omogućuje da proizvedete vlastiti branding u malim serijama (minimalna narudžba 1 kutije proizvoda). Ranije je vlastiti branding bio moguć samo u velikim količinama, a troškovi su predstavljali prepreku za nove i male tvrtke.

Sada možemo ponuditi digitalni pretisak na impresivan niz proizvoda i materijala: ekološki prihvatljive Flutelopes omotnice, omotnice s koncem i šarenicama, jastučaste kutijice, bijele i smeđe mjehurićaste vrećice, pakiranje za poštu, kapacitete za knjige, vinske kutije, smeđe omotače za knjige, šarene kraft mjehurićaste vrećice, vrećice za nošenje i mnoge druge.

Ako tražite prilike za branding u manjim serijama, sekvencijalno tiskanje ili personalizaciju, digitalni tisak je rješenje!

PREDNOSTI:

  • CMYK digitalni tisak
  • Visoka kvaliteta
  • Tisak na različite materijale
  • Gotovo svaka debljina kartona
  • Dostupne manje serije tiska (od samo 100 jedinica)
  • Brzo postavljanje
  • Veličine do C3+
  • Bijeli tisak - na ograničenom rasponu proizvoda

Litho tisak

Litho pretisak je vrlo ekonomičan i ekonomičniji od ravno-lističnih konverzija. Pretisak nudi brzi tijek rada u ovim zahtjevnim vremenima.

Uz naše stručno osoblje, nudimo litografski pretisak na našim Halm jet strojevima u rasponu od 1 do 4 boje na prednjoj i stražnjoj strani.

Naši specijalizirani strojevi savršeni su za tisak jednostavnih PPI-a (plaćene poštanske impresije), povratne adrese ili visokokvalitetne definicije za zahtjeve korporativnog brenda. Naši strojevi tiskaju omotnice u punoj boji CMYK ili određenim Pantone PMS bojama ili čak metalik tinte.

Dodajte svojim izravnim poštanskim pošiljkama veći utjecaj i bolje stope odziva uz naša rješenja za pretisak.