Menu
Košarica
 • Prozirne mape dokumenata
  €55,555.00excl. TAX€69,443.75 incl. TAX
  Dostupno u 5 boje, 4 veličine
  Ocijeni!
  Mape obojenih dokumenata
  €55,555.00excl. TAX€69,443.75 incl. TAX
  Dostupno u 5 boje, 3 veličine
  Ocijeni!
  Mape Dokumenata

  Otkrijte našu široku ponudu fascikala za dokumente dizajniranih kako bi vaši papiri ostali organizirani i zaštićeni. U našem dućanu imamo i prozirne i obojene fascikle, nudeći vam niz opcija koje odgovaraju vašim željama i potrebama.

  Naše prozirne fascikle za dokumente pružaju praktičan način za brzo prepoznavanje sadržaja bez potrebe za otvaranjem. Prozirni dizajn omogućuje jednostavnu vidljivost i učinkovito upravljanje dokumentima. Dostupne u različitim veličinama, ove fascikle izrađene su od izdržljivih materijala kako bi osigurale dugotrajnu upotrebu.

  Za one koji preferiraju malo boje, naše obojene fascikle za dokumente savršen su izbor. Dostupne su u živim nijansama poput plave, zelene, sive, narančaste i crvene, te ne samo da čuvaju vaše dokumente sigurnima, već dodaju i stilsku notu vašem sustavu arhiviranja. Odaberite između različitih veličina kako biste smjestili različite vrste dokumenata i stvorili organizirano i vizualno privlačno radno okruženje.

  Bilo da se odlučite za prozirne ili obojene fascikle za dokumente, možete se pouzdati u njihovu kvalitetu i funkcionalnost. Naše fascikle dizajnirane su kako bi štitile važne papire od trošenja, osiguravajući da ostanu netaknuti čak i tijekom prijevoza. S njihovim korisnički prijateljskim značajkama i pouzdanim konstrukcijama, naše fascikle za dokumente su bitan alat za svaki ured, školu ili kućno okruženje.

  Kupujte našu kolekciju fascikli za dokumente danas i doživite praktičnost i organizaciju koju donose u vaš svakodnevni život. Pojednostavnite upravljanje dokumentima i podignite svoje radno okruženje s našim pouzdanim i stilski oblikovanim fasciklama.