Menu
Košarica

O nama

Enveseur, S.L. je obiteljski posao koji distribuira širok raspon omotnica i poštanskog pakiranja s zalihom od više od 2.300 proizvoda. Njegovi počeci datiraju otprilike iz 1998. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu s osnivanjem tvrtke Madison Commercial, Ltd.

Trenutno, glavna operativna baza je u Vilafranca del Penedésu, blizu Barcelone (Španjolska), gdje se pripremaju sve pošiljke za Europsku uniju. Moderni skladišni prostor otvoren je na sjeveru Slovačke kao novi operativni centar kako bi se smanjili rokovi isporuke u istočnoj Europi.

Ima konsolidiranu poslovnu suradnju s vodećim svjetskim proizvođačima papirnih, kartonskih i plastičnih omotnica, kako azijskih tako i europskih. Nudi mnogo stilova, veličina i boja posebno prilagođenih zahtjevima tvrtke Enveseur.

Do danas je poslužilo više od 1 milijuna kupaca, a digitalno smo prisutni u 17 europskih zemalja. To je moguće zahvaljujući multikulturalnom timu od preko 40 stručnjaka koji pomažu tvrtki da udovolji svim zahtjevima kupaca.

Profil kupaca obuhvaća B2B i B2C, od papirnica, oglašivačkih agencija i događaja, do velikih korporacija koje promoviraju svoje proizvode i usluge pod svojim poslovnim brendom, kao i pojedinci za posebne događaje poput vjenčanja, čestitki, prvih pričesti i drugih svečanosti. Na kraju, nekoliko jedinica nudi brzu, personaliziranu uslugu tiskanja kako za tvrtke tako i za pojedince, te prilagođenu proizvodnju za veleprodajne količine.

Posvećenost stvarnoj ravnopravnosti žena i muškaraca

Enveseur, S.L. odlučno se obvezuje na uspostavu i razvoj politika koje integriraju jednako postupanje i mogućnosti između žena i muškaraca, bez diskriminacije izravno ili neizravno na temelju spola, kao i na promicanje i poticanje mjera za postizanje apsolutne ravnopravnosti unutar naše organizacije, uspostavljajući jednakost šansi između žena i muškaraca kao strateško načelo naše korporativne i ljudskih resursa politike, u skladu s definicijom ovog načela utvrđenog u Organskom zakonu 3/2007 od 22. ožujka za stvarnu ravnopravnost između žena i muškaraca.

Prihvaćamo i primjenjujemo princip jednakih mogućnosti za žene i muškarce u svim područjima, od zapošljavanja do napredovanja, uključujući plaću, obuku, radne i zaposleničke uvjete, zdravlje na radu, radno vrijeme i ravnotežu između posla i privatnog života.

Navedeni principi provode se kroz promicanje mjera jednakosti i kroz provedbu Planova jednakosti koji predstavljaju poboljšanje našeg sustava upravljanja i jamstvo da imamo unutarnju strukturu oslobođenu diskriminacije na temelju spola. Sve to doprinosi napretku prema društvu u kojem je jednakost obvezujuća i iskrena.

Također planiramo spriječiti zlostavljanje na radnom mjestu temeljeno na spolu, homofobiji ili rasi.

Pretplatite se na najnovije vijesti i ponude
Da biste primali naš newsletter molimo Vas unesite vašu e-mail adresu u polje ispod i pritisnite 'Pretplatiti se' dugme