Menu
Košarica
 • Omotnice otporne na suze

  330x250mm Tyvek žepna lupina in tesnilna navadna 55gsm tkana ovojnica
  €1.63excl. TAX€2.04 incl. TAX
  Kod 1006
  Ocijeni!
  250x176x38mm Tyvek Gusset džepna kora i brtvljenje običnih 55gsm tkane omotnice
  €1.80excl. TAX€2.25 incl. TAX
  Kod 1015
  Ocijeni!
  Omotnice otporne na suze

  Tyvek omotnice otporne na suze: zaštitite svoje dokumente

  Jeste li umorni od primanja oštećenih dokumenata u pošti? Naše Tyvek omotnice otporne na suze rješenje su koje ste tražili. Izrađene od izdržljivog Tyvek materijala, ove omotnice nude neusporedivu zaštitu za vaše važne papire.

  Prednosti Tyvek omotnica otpornih na suze:

  • Vrhunska otpornost na suze: Naše Tyvek omotnice dizajnirane su da izdrže najteže rukovanje, osiguravajući da vaši dokumenti stignu netaknuti.
  • Vodootporan: Ne dopustite da kiša ili izlijevanje unište vaše važne papire. Naše Tyvek omotnice otporne na suze su vodootporne i pružaju dodatni sloj zaštite.
  • Lagane i fleksibilne: Unatoč njihovoj snazi, Tyvek omotnice su lagane i fleksibilne, što ih čini jednostavnim za rukovanje i objavljivanje.
  • Sigurno i vidljivo za neovlašteno mijenjanje: Priroda Tyveka otporna na suze osigurava da će svaki pokušaj neovlaštenog mijenjanja omotnice biti odmah uočljiv.

  Naručite svoje Tyvek omotnice otporne na suze već danas:

  Zaštitite svoje važne dokumente tijekom prijevoza našim Tyvek omotnicama otpornim na suze. Naručite već danas i uživajte u miru znajući da će vaši papiri stići u netaknutom stanju.